Hatodik évforduló

2015. október 07. - Bogyo_bacsi

Lám, újra eltelt egy esztendő és a blogom immáron iskolás korú lett. :o) Ha visszatekintek az elmúlt évre, egy rendkívül küzdelmes, kihívásokkal teli időszakot tudhatok magam mögött. Az őszi és tavaszi csukás etap igen soványan mérte a sikert, a téli gumihalas szezon pedig még ennél is gyengébben muzsikált. Szerencsére azonban a tavaszi áradás meghozta a szép süllőket, balinokat és harcsákat, amelyek egész mostanáig szállingóztak. Rendkívül mozgalmas horgásztúrák állnak mögöttünk. A Dunán teljesen új süllős pályákat tapasztaltunk ki barátaimmal, a Tiszán és a Pón gyakorolgattuk a csorgásos harcsapergetést, a Tisza-tavi morotvákon pedig a csukákat hajkurásztuk. Egytől-egyig minden vadvízi horgászatot emlékezetes kalandként éltem meg és jövőre is hasonló ritmusban alakítom majd a horgászévemet. Közben a blogom  újabb és újabb nézettségi rekordokat döntött. Volt olyan nap, hogy 633 látogató tisztelte meg figyelmével az oldalt. YouTube videocsatornám pedig túllépte a 76.000-es nézettséget. Mindezért köszönetet szeretnék mondani nektek. :o)

6.jpg

Azonban vannak olyan személyek, akiknek külön is köszönettel tartozom, akik elkísértek kalandjaim során az utóbbi évben. Köszönöm szépen a közös horgászatokat Horváth Andrisnak, Edinek, Ratkai Mikinek, Zozónak és Márkus Milánnak. Köszönet jár Rolinak és Marcinak, Dósa Pistinek és Leventének, Nagy Andrisnak, Jimmynek, Spinblade Janinak, Nagy Csabinak, Gabesznak és Pintér Bencének. Remélem, a jövőben is legalább ennyit fogunk együtt horgászni.
Magam részéről a továbbiakban is megpróbálok minél színesebb, érdekesebb, tanulságokkal teli írásokat produkálni, lehetőség szerint páratlan vadvízi rablóhalakkal. Tartsatok velem a következő 12 hónapos horgászévben is! Görbüljön a bot! ;o)

A bejegyzés trackback címe:

https://pecazas.blog.hu/api/trackback/id/tr797895304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhaszgaborr 2015.10.05. 22:12:28

Tamás! Boldog születésnapot kívánok a blogodnak! Kitartós és szívós munkával a magyar blogszcéna állócsillagává, sőt mi több fényesen ragyogó napjává nőtted ki magad. A blogolás a legtöbb embernél csak múló hóbort, neked szenvedély, már-már hivatás. Csak gratulálni tudok a cikkről cikkre stabilan jelenlévő nívós szakmai tartalomhoz, változatos és élvezetes stílushoz, a fel-felbukkanó humorhoz, a remek képekhez, videókhoz. Ha Amerikában élnénk, azt mondanám, hogy csak idő kérdése, hogy egy horgász-médiabirodalmat építs, innen Magyarországról azért ez nehéz lesz ;) Ezzel szemben én csak azt kívánom, hogy még hosszú évekig, akár évtizedekig adja meg neked azt az örömet, amit eddig adott! Hajrá!

Halfdane 2015.10.05. 22:15:56

Na az előző én voltam, csak egy másik fiókkal voltam belépve. Ez a skizofrénia átka ;)

Levente43 2015.10.07. 08:05:17

Gratulálok a halakhoz amiket ebben az évben fogtál és az összes többihez is.

Csak így tovább remélem a következő év is ilyen jól fog sikerülni

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2015.10.07. 08:56:40

@Halfdane: Hello András!

Köszönöm. A blog jó eséllyel megmarad hobbynak, nem tervezem aprópénzre váltani ezt az egészet...
Üdv.

Tom

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2015.10.07. 08:57:22

@Levente43: Szia Levi!

Hát ez nem volt egy túl jó év...
Reméljük a következő százszor eredményesebb lesz ;o)
Üdv.

Tom

ridgeback · http://akvariumipecas.wordpress.com/ 2015.10.07. 09:07:23

Szia Tamás! Még hat...van évet legalább a blognak! :) Kívánok erőt és kitartást, hogy a jövőben is tudd hozni ezt a magas szakmai színvonalat, és a szebbnél-szebb halakról a képeket.
Köszönettel nem Te tartozol nekem, hanem én neked a sok okításért, és közös élményért. Köszönöm!
Ja, és minden relatív. Szerinted a Te horgászéved nem volt túl jó. Sok horgász a két kezét összetenné ilyen vadvízi fogások után. Én is! :)

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2015.10.07. 09:14:47

@ridgeback: Köszönöm Pisti!

Ígérem, mindent megteszek a jövőben is, hogy aki szereti, érdekes sztorikat olvasgasson a blogon...
Hát igen, nem is könnyű utat jártam az-az igazság. Lesz még jobb is úgy gondolom... ;o)
Üdv.

Tom

Roland Nagy 2015.10.07. 09:22:52

@Bogyo_bacsi: Gratulálok! Igaz valóban lehetett volna jobb ez az év,bár panaszra azért így sincs ok,mert jöttek azért szép halak.Valakinek még szebbek,és még annál is szebbek :) Jó úton haladsz Tomi és sok embernek mutatsz irányt,segítséget,ami példás!Nem fukarkodsz a tudásoddal,tapasztalataid megosztásával.És az írásaidban rendesen ott van a fűszer :)
Hajrá!!! :D
Roland

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2015.10.07. 09:30:48

@Roland Nagy: Szia Roli!

Köszönöm szépen.
Hát remélem speciál veled jövőre sokkal többet tudok majd horgászni...
Üdv.

Tom

Roland Nagy 2015.10.07. 09:39:15

@Bogyo_bacsi: Úgy lesz Tomi! Ha jól sejtem Áprilistól :)

VGabesz 2015.10.14. 08:34:16

Szia Tomi!

Köszönöm, hogy évek óta részese lehetek a blog életének és természetesen a jövő évben is szívesen teszem ezt! Mint tudod változtak a dolgaim, így remélhetőleg több idő jut majd a pecára és azt is, hogy több közös "támadásról" adhatsz majd hírt itt a blogon! :) Így tovább!!! :)

Üdv.

Gabesz

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2015.10.14. 08:55:26

@VGabesz: Szia Gabesz!

Én köszönöm. :o)
Remélem sok jó halat fogunk újra együtt ezentúl...
Üdv.

Tom

VGabesz 2015.10.14. 08:57:55

@Bogyo_bacsi:

Biztos vagyok benne!!! :)
süti beállítások módosítása