Kora őszi csukás pillanatok

2018. október 21. - Bogyo_bacsi

Tovább

Visszatérés csukákkal

Tovább

Év végi süllők

Tovább

Sügérvadászat Meseországban

Tovább

Az ősz legszebb süllői

Tovább

Csukák és spinnerbaitek

Tovább

Feljebb a folyón

Tovább

Gumihalas szezonnyitó a Tiszán

Tovább

Nyári dobpergés

Tovább

A hetedik te magad légy!

Lám, újabb mérföldkőhöz érkeztem horgász-blog írói pályafutásom során. Immáron hetedik esztendeje követhetitek nyomon kalandjaimat, élménybeszámolóimat. Ez idő alatt sok víz lefolyt a Dunán... én is rengeteget formálódtam, csiszolódtam az évek során. Az utóbbi időben már kizárólagosan a pergetésnek szentelem figyelmemet, az esetleges békéshalas próbálkozások mára teljesen kikoptak a naptárból. Az elmúlt évben már szinte csak vadvizeken cserkeltem a rablóhalakat, hiszen ha az ember a Dunán, a Tiszán, a Tisza-tavon, vagy a Pón szeretne szebbecske süllőket, csukákat, vagy harcsákat fogni, nem herdálhatja szét a horgászatra fordított idejét. Mondhatnám, ezek a vizek teljes embert kívánnak külön-külön is, nemhogy együtt véve. A fent említett folyók, tavak sokszor fukarkodnak kincseikkel, de ugyanakkor időről-időre életre szóló élményekkel jutalmazzák meg a kitartó horgászembert. Egy éjszaka a morajló Duna partján, egy napkelte látványa a szőke folyó hátán, része lenni a természetnek Tisza-tavi morotvákon, mind-mind olyan pillanatok, melyekkel gazdagabbnak, szerencsés embernek érezhetem magamat. Remélem ezeket a pillanatokat sikerült átadnom történeteim sorai közt.
Aki régebb óta követi nyomon írásaimat, az valószínűleg észrevette, hogy az elmúlt pár esztendőben az élménybeszámolókon túl igyekszem minél több tapasztalatot, észrevételt, szakmai trükköt átadni a kedves olvasóknak, ezzel is segítve mindenkit, hogy eredményesebben gyakorolja kedves hobbiját. :o) Remélem, mindenki talált magának néhány érdekes momentumot, amit később hasznosítani tudott... ;o)

bigsuss_1.jpg

Egy blog vezetése nem csak halakról és kalandokról szól, hanem barátságokról is egyben. Szeretném megköszönni néhány cimborának, hogy velem tartottak az elmúlt időszakban is. Köszönettel tartozom Faternak, Horváth Andrisnak, Ratkai Mikinek, Nagy Rolandnak, DS Gergőnek, Bencének, Nagy Andrisnak, Blázy Tamásnak, Edinek, Zozónak és Somának, Nagy Csabinak, Jimmynek, Márkus Milánnak, Huszt Janinak és Gabesznak a közös kalandokért. Külön köszönöm mindenkinek aki, hozzászólásival megtisztelte írásaimat, vagy csupán elolvasta egy-egy írásomat. Tartsatok velem a nyolcadikban is ;o)

süti beállítások módosítása